Hoe voeg je kleur toe aan je stijl?

gekleurde gedrukte sokken

Niet iedereen durft te kiezen voor kleurrijke kleding. Toch weten we allemaal dat kleur ons vrolijk maakt. Het is dus zonde om altijd voor zwarte, witte of grijze kleding te kiezen. Maar zelfs als je vooral kleding in deze tinten in je kast hebt hangen, zijn er volop mogelijkheden om je look op te fleuren. Dat roept de vraag op, op welke manieren je kleur aan je kleding kunt toevoegen?

Waarom we liever geen gekleurde kleding kopen

Gekleurde kleding kopen is de snelste manier om kleur in onze garderobe aan te brengen. Toch kiezen we liever voor kleding in het zwart of wit. Dat heeft een aantal redenen. 

Ten eerste is het vaak lastig om kleuren goed te combineren. Wit, zwart en grijs hebben deze problemen niet. Helaas zijn deze tinten wat saai. Als je stiekem houdt van kleur, zoek je dus naar manieren om toch iets vrolijks van je outfits te maken. Accessoires zijn in dat geval je redding.

Zo kies je voor gekleurde accessoires

De beste manier om kleur toe te voegen aan je stijl is door te kiezen voor gekleurde accessoires. Een muts met kleur of een sjaal, doen buiten vaak al veel met je look. Die grijze of zwarte jas wordt opeens een vrolijk geheel. 

Maar hoe voeg je meer kleur toe aan je stijl? Natuurlijk kun je gekleurde sieraden dragen of een rood mutsje of petje op zetten. Toch zijn sokken de beste keuze. 

Sokken kunnen namelijk een verder simpele of minimalistische look doorbreken. Opgerolde broekspijpen laten al enkele jaren onze enkels zien. Sokken met kleur, een patroon of zelfs twee verschillende soorten sokken aan elke voet, kunnen een spannende look creëren.

Waarom zijn gekleurde sokken de beste keuze?

Sokken zijn de beste keuze om kleur toe te voegen aan je look. Dat komt doordat sokken subtiel zijn. Anders dan gekleurde shirts met een opdruk, of een blouse met een patroon, zijn sokken niet zo opvallend. Dat zorgt ervoor dat je een verder neutrale look snel omtovert tot iets speciaals. 

Sokken met een patroon of kleur zijn bijvoorbeeld perfect om je pak net wat spannender of opvallender te maken. Sokken met een bepaald thema laten ook perfect zien wie je bent. Draag bijvoorbeeld uit dat je houdt van kunst en draag sokken met afbeeldingen van de schilders als Vincent van Gogh of Picasso. 

Combineer je sokken met andere accessoires

Sokken met een kleurtje matchen bovendien geweldig met andere mooie accessoires. Denk aan petjes, mutsen of sjaals. Een wit T-shirt, jeans en witte sneakers kan met een gekleurde pet, een sjaaltje met een patroon en een paar leuke gekleurde sokken, opeens omgetoverd worden tot een spannende look die je niet elke dag ziet.

Sokken uit de Europese Unie

Hoe voeg je kleur toe aan je look? We hebben deze vraag hierboven beantwoord. Sokken zijn volgens ons de beste keuze, ze zijn subtiel en je kunt ze overal onder dragen. Sokken van Many Mornings zijn een geweldige keuze als je zoekt naar sokken met een kleur of patroon. Many Mornings maakt sokken in het hart van de Europese Unie, en is een van de vele toonaangevende fabrikanten van mismatched en gekleurde sokken in Europa. Vind hier je sokken voor een gekleurde en vrolijke look!