Ontdek de 5 meest inspirerende artikelen van wooninfluencers over groen & planten

Ontdek de 5 meest inspirerende artikelen van wooninfluencers over groen & planten

Of het nu zomer, winter, lente of herfst is, we hebben groen nodig in en rondom ons huis. Planten geven zuurstof, zorgen voor mooie kleuren en geven gewoonweg energie!

De wooninfluencers van Wooninfluencers.nl delen deze liefde voor groen en planten en hebben 5 boeiende blogs geschreven om jou te inspireren. Ontdek hun tips en ideeën over het gebruik van groen in je interieur en de nieuwste trends. Lees de volledige blogs op Wooninfluencers.nl en breng de natuur in huis!

1.   Planten in huis

Wooninfluencer Silvia is een tuindersdochter en heeft verstand van de plant. Welke planten moet je kiezen bij je interieur? Welke planten hebben weinig onderhoud nodig? En wat betekenen de planten in je huis voor je gemoedstoestand? Ze legt het allemaal tot in de groene puntjes uit.

Planten in je Huis

2.   Groen in huis

Ook Wooninfluencer Yvonne heeft de groene vingers met de paplepel ingegoten gekregen van haar oma. Ze deelden dezelfde passie voor groen en planten. In haar inspirerende blog geeft ze tips over hoe je jouw huis groen kunt maken. Ze bespreekt onder andere een speciale app die je helpt bij het kiezen en verzorgen van planten, en deelt haar favoriete tuincentra waar je de mooiste planten kunt vinden. Lees haar blog Groen in huis op Wooninfluencers.nl en ontdek hoe ook jij een groene touch aan je interieur kunt geven. Op naar een groene oase.

Groen in huis

3.   Duurzaam huis en tuin: 10x makkelijk energie besparen

Wist je dat je tuin niet alleen een prachtige plek kan zijn om van te genieten, maar ook kan bijdragen aan een duurzaam huis? Wooninfluencer Linda deelt in haar blog handige tips over hoe je met de juiste beplanting water kunt besparen in je tuin. Daarnaast schrijft ze over de voordelen van een waterton. Met een waterton kan je op een milieuvriendelijke manier je planten van water voorzien. Zo help je op een eenvoudige manier je tuin én het milieu.

Duurzaam huis en tuin: 10x makkelijk energie besparen

4.   Urban jungle interieurstijl vs Botanisch

Weet je het verschil tussen de urban jungle interieurstijl en de botanische? Wooninfluencer Marcella leert je niet alleen de verschillen en de overeenkomsten maar ook hoe je deze stijl kunt toepassen. Voor welke stijl je ook kiest, één ding is zeker: er komen veel planten in je woonkamer te staan.

Urban jungle interieurstijl vs Botanisch

5.   Groene badkamer

Laten we groen niet vergeten in de badkamer want het kan echt een vrolijke en frisse sfeer creëren! Of je de muren groen maakt, speciale (echte) planten koopt voor in je badkamer of voor net echte planten kiest… Groen in de badkamer is een absolute aanrader. Wooninfluencer Vincent deelt in zijn inspiratieblog op Wooninfluencers.nl graag meer tips en ideeën over hoe je jouw badkamer kunt vergroenen.

groene badkamer

Echt wooninspiratie door echte mensen

Op zoek naar meer wooninspiratie? Ga dan naar Wooninfluencers.nl. Elke dag delen wooninfluencers nieuwe, bijzondere en persoonlijke blogs. De artikelen zijn authentiek en worden voor 100% geschreven door een mens, altijd met een persoonlijke touch!

Stephanie Hopmans, oprichter van Wooninfluencers: “Wooninfluencers.nl is een platform vol inspirerende content van wooninfluencers voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe woonideeën. Wooninfluencers.nl benadert de wereld van wooninspiratie met een nieuwe frisse blik. Bekende en startende influencers komen hier samen en vertellen op hun eigen manier over uiteenlopende onderwerpen. Ze schrijven in hun eigen toon, plaatsen eigen foto’s of hebben wooninspiratie voor de bezoekers bij elkaar gezocht. Het zijn vaak persoonlijke ervaringen of interesses die zij graag willen delen. Door deze persoonlijke touch is de informatie origineel en interessant.”

Gerelateerde artikelen