Zo vind je je ware liefde op basis van je sterrenbeeld

ware liefde op basis van je sterrenbeeld

It's all written in the stars...

Match jij een beetje met een ram? Of toch beter met een steenbok? Astrologe Jennifer Angel deelt de beste liefdescombinaties voor alle tekens van de dierenriem.

Ram

Ram: Twee vuurtekens bij elkaar betekent: passie! Maar jullie zijn allebei vrij competitief ingesteld, wat voor problemen kan zorgen. Omdat jullie ook allebei sociale types zijn is het handig als jullie dezelfde interesses hebben.

Stier: Deze relatie kan frustrerend zijn. Jullie zitten op een andere golflengte, maar ergens zindert ook de romantiek waardoor jullie telkens bij elkaar terug blijven komen.

Tweelingen: Dit wordt een uitdaging: Ram is een doener, Tweelingen een denker.

Kreeft: Deze is iets te gevoelig voor jou misschien Ram.

Leeuw: Twee vuurtekens die elkaar begrijpen, alsof het leven een code is die alleen zij kennen. Een topmatch!

Maagd: Dit wordt moeilijk: de bravoure van Ram botst met Maagds inlevende natuur.

Weegschaal: Volgens de sterren is er sprake van disbalans: Ram komt met gestrekt been in, terwijl weegschaal alles keurig afweegt. Maar als jullie elkaars kant van het verhaal proberen te begrijpen, is er een kans.

Schorpioen: Gepassioneerd en recht-voor-zijn-raap, een relatie tussen Schorpioen en Ram is er een van wederzijdse liefde en respect. Let op! Voor geheimen is geen ruimte.

Boogschutter: Deze twee vuurtekens zijn als liefdesmagneten. Zolang ze blijven praten is dit een match made in heaven.

Steenbok: Is dol op de opwinding en verandering die Ram met zich meebrengt, maar beklimt zelf liever langzaam de berg. Jullie kunnen veel van elkaar leren.

Waterman: Dit is een perfecte partner: never a dull moment!

Vissen: Ram kan te onbezonnen zijn voor de gevoelige Vissen. Hoewel jullie elkaar geweldig vinden zullen jullie altijd op eieren moeten lopen. Dat wordt hartenleed.

Stier

Ram: Deze relatie kan frustrerend zijn. Jullie zitten op een andere golflengte, maar ergens zindert ook de romantiek waardoor jullie telkens bij elkaar terug blijven komen.

Stier: Comfortabel en liefdevol: soms hebben jullie helemaal niemand anders nodig. Als het werkt tussen jullie, zou deze relatie weleens voor het leven kunnen zijn.

Tweelingen: Aantrekkingskracht tussen deze twee sterrenbeelden is zeldzaam. Tweelingen kan luidruchtig en flirterig zijn, Stier is rustig en solide. Maar niets is onmogelijk.

Kreeft: Jullie leren elkaar beetje bij beetje beter kennen en kunnen zo een diepe, liefdevolle relatie opbouwen. Met eeuwigheidspotentie.

Leeuw: De aantrekkingskracht ligt er duimendik bovenop, het probleem begint wanneer besloten moet worden wie er eigenlijk de baas is.

Maagd: Jullie zijn allebei aardetekens en begrijpen elkaar. Jullie delen karaktertrekken, waarden en voorliefdes. Perfect!

Weegschaal: Jullie worden beide gedreven door planeet Venus en houden van balans. Dat zit dus wel snor.

Schorpioen: Jullie zijn tegenpolen. Soms werkt dat, soms ook niet. Maar de kans is groot dat jullie in een aan-uit/haat-liefdessituatie terecht komen.

Boogschutter: Zeg nooit nooit, maar jullie bewandelen verschillende paden in het leven. Om het te redden is veel begrip en fijngevoeligheid nodig.

Steenbok: De sterren voorspellen liefde, respect, begrip en algehele aanbidding. Together forever!

Waterman: Waterman doet graag eens gek, terwijl Stier stabiel en solide is. Jullie kunnen veel van elkaar leren, maar echte vonken ontbreken.

Vissen: Voor jullie twee romantische zielen staat een duurzame en diepe liefde in de sterren. Als je niet oppast gaat het hier zelfs om onvoorwaardelijke liefde, waarbij je het beste in elkaar naar boven haalt.

Tweelingen

Ram: Dit wordt een uitdaging: Ram is een doener, Tweelingen een denker.

Stier: Aantrekkingskracht tussen deze twee sterrenbeelden is zeldzaam. Tweelingen kan luidruchtig en flirterig zijn, Stier is rustig en solide. Maar niets is onmogelijk.

Tweelingen: Tweelingen kunnen heel goed met elkaar, er is altijd iets wat jullie geïnteresseerd houdt in de ander. In de sterren staat nauwelijks een onvertogen woord en veel lol!

Kreeft: Jullie kijk op het leven verschilt enorm, waardoor het ontwikkelen van een diepere liefdesband lastig kan zijn. Maar! Als jullie nou eerst eens vrienden worden…

Leeuw: Als algemene astrologie-regel kun je stellen dat leeuwen graag op de voorgrond treden en Tweelingen liever achter de schermen opereert. Dat kan een nadeel zijn, maar ook een voordeel. Als jullie elkaars ambities en dromen een beetje steunen, kan het werken.

Maagd: Qua intellect klopt het - lees: jullie zijn allebei kenniszoekers. Maar Tweelingen is dol op vrijheid terwijl Maagd nogal van de commitment is.

Weegschaal: Er is een diepgeworteld begrip tussen jullie. Als luchttekens - hardwerkend en met bakken charme - passen jullie goed bij elkaar en houden het harmonieus.

Schorpioen: Dit kan ingewikkeld worden: Tweelingen is van nature mysterieus, terwijl Schorpioen een broertje dood heeft aan geheimen. Als het mis gaat op het vertrouwensvlak wordt het moeilijk om nog bruggen te slaan.

Boogschutter: Intellectuele uitdaging, vrijheid van meningsuiting en veel personal space, jullie zijn er gek op. Een verlichte keuze.

Steenbok: Tweelingen chillt en Steenbok is een bezige bij. Een vrij basaal verschil in energielevels dus. Hoewel jullie elkaar wel intrigerend vinden.

Waterman: Twee luchttekens kunnen samen het pad des levens prima bewandelen, waar het hen ook heen leidt.

Vissen: Dit is een hele goede intellectuele match, maar jullie zullen wel van tijd tot tijd water bij de wijn moeten doen om de liefde stand te laten houden.

Kreeft

Ram: Ram is misschien niet helemaal fijngevoelig genoeg voor jou Kreeft.

Stier: Jullie leren elkaar beetje bij beetje beter kennen en kunnen zo een diepe, liefdevolle relatie opbouwen. Met eeuwigheidspotentie.

Tweelingen: Jullie kijk op het leven verschilt enorm, waardoor het ontwikkelen van een diepere liefdesband lastig kan zijn. Maar! Als jullie nou eerst eens vrienden worden…

Kreeft: Jullie houden allebei van mensen pamperen, rommelen in huis, winkelen en alles wat met luxe te maken heeft. Jullie zitten totaal op één lijn en jullie relatie heeft alles in zich om stabiel en gelukkig te zijn.

Leeuw: De relatie tussen jullie zou best eens kunnen werken, maar niet zonder compromissen. Leeuw is duidelijk de baas, maar Kreeft zal vaak degene zijn die het laatste woord heeft. Echte liefde overwint alles.

Maagd: Aan liefde en aantrekkingskracht geen gebrek. Dit zou weleens een hele solide relatie kunnen worden. Jullie hebben allebei sterke normen en waarden en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Weegschaal: Jullie twee kunnen elkaar versterken of afbranden. Jullie hebben beide een liefde voor cultuur en schoonheid. Het kan.

Schorpioen: Deze twee watertekens spreken dezelfde taal: liefde, passie en lifestyle. De sterren zien een diep verbond vol toewijding.

Boogschutter: Een gekwetste Kreeft trekt zich terug, soms voorgoed. Dit is een lastig concept voor Boogschutter. Compromissen en vriendschap zijn de noodzakelijke startpunten.

Steenbok: Jullie zijn tegenpolen, maar toch is er begrip en respect. Als jullie je niet te veel met de ander bemoeien zou dit een goede match kunnen zijn.

Waterman: Jij voelt met je hart, terwijl Waterman denkt met het hoofd. Niets is onmogelijk, maar dit gaat zeker een uitdaging worden.

Vissen: Jullie zijn beide watertekens en hebben een natuurlijke en wonderschone geestelijke connectie. Liefde op zielsniveau die een leven lang mee kan.

Leeuw

Ram: Twee vuurtekens die elkaar begrijpen, alsof het leven een code is die alleen zij kennen. Een topmatch!

Stier: De aantrekkingskracht ligt er duimendik bovenop, het probleem begint wanneer besloten moet worden wie er eigenlijk de baas is.

Tweelingen: Als algemene astrologie-regel kun je stellen dat leeuwen graag op de voorgrond treden en Tweelingen liever achter de schermen opereert. Dat kan een nadeel zijn, maar ook een voordeel. Als jullie elkaars ambities en dromen een beetje steunen kan het werken.

Kreeft: De relatie tussen jullie zou best eens kunnen werken, maar niet zonder compromissen. Leeuw is duidelijk de baas, maar Kreeft zal vaak degene zijn die het laatste woord heeft. Echte liefde overwint alles.

Leeuw: De sterren zeggen: Jullie zijn meer geïnteresseerd in jezelf dan in elkaar. Maar een goede vriendschap behoort zeker tot de mogelijkheden.

Maagd: Jullie waarderen elkaars intellect en creativiteit maar Leeuw wil graag de controle, terwijl Maagd zich door niemand de les laat lezen.

Weegschaal: Dit dynamische duo zal samen stralen en schitteren en vlammen. Twee sociale vlinders die voor elkaar zullen zorgen.

Schorpioen: Twee sterkte tekens: de connectie tussen dit water- en vuurduo kan behoorlijk intens zijn. Een machtsstrijd zit er dik in.

Boogschutter: Vuurtekens begrijpen elkaar. Jullie wacht een magnifiek partnerschap, vol passie maar ook met enige competitie.

Steenbok: Als jullie doelen in het leven een beetje overeenkomen, hebben jullie goede kans van slagen. Anders proberen jullie elkaar de loef af te steken.

Waterman: Wanneer het goed gaat, gaat het geweldig. Gaat het even minder, dan worden jullie beiden koppig. En dat doet de sfeer geen goed.

Vissen: Jullie zullen je best moeten doen om mild naar elkaar te zijn en elkaar te respecteren. Met een beetje inzet kan dit een prachtig liefdesverhaal worden.

Maagd

Ram: Twee vuurtekens bij elkaar betekent: passie! Maar jullie zijn allebei vrij competitief ingesteld, wat voor problemen kan zorgen. Omdat jullie ook allebei sociale types zijn is het handig als jullie dezelfde interesses hebben.

Stier: Jullie zijn allebei aardetekens en begrijpen elkaar. Jullie delen karaktertrekken, waarden en voorliefdes. Perfect!

Tweelingen: Qua intellect klopt het - lees: jullie zijn allebei kenniszoekers. Maar Tweelingen is dol op vrijheid terwijl Maagd nogal van de commitment is.

Kreeft: Aan liefde en aantrekkingskracht geen gebrek. Dit kan wel eens een hele solide relatie kunnen worden. Jullie hebben allebei sterke normen en waarden en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel

Leeuw: Jullie waarderen elkaars intellect en creativiteit maar Leeuw wil graag de controle, terwijl Maagd zich door niemand de les laat lezen.

Maagd: Jullie zijn verbonden, begrijpen elkaar en waarderen zo'n beetje alles aan elkaar. Maar toch kan een relatie zowel harmonieus als dramatisch uitpakken.

Weegschaal: Op het eerste gezicht ziet dit er goed uit, maar uiteindelijk zullen Maagds verwoede pogingen om van Weegschaal een beter mens te maken zwaar op de relatie gaan wegen. Maagd: als jij nou eens een beetje beter je best doet om Weegschaal te begrijpen? En Weegschaal: als jij nou eens probeert om niet alles zo persoonlijk nemen? Dan komen jullie een heel eind.

Schorpioen: Niet iedereen kan het zien: maar tussen jullie zit een diepere band. Maar wat achter gesloten deuren gebeurt kan een sterke relatie voor het leven zijn.

Boogschutter: Dit wordt magisch op vele niveaus, maar er zijn ook tegenstellingen. Boogschutter is een visionair, terwijl Maagd van de details is. Jullie kunnen elkaar aanvullen, of compleet gek maken.

Steenbok: Een relatie tussen aardetekens is geweldig: superstabiel en zorgzaam. Als het even meezit voor altijd en eeuwig.

Waterman: Er sluimert zeker iets tussen jullie, maar Maagd houdt van orde, terwijl Waterman gedijt in chaos.

Vissen: Tegenpolen kunnen elkaar aantrekken. Als de magie sterk genoeg is houden jullie elkaar stevig vast. En anders laten jullie allebei los. Net zo makkelijk.

Weegschaal

Ram: Volgens de sterren is er sprake van disbalans: Ram komt met gestrekt been in, terwijl weegschaal alles keurig afweegt. Maar als jullie elkaars kant van het verhaal proberen te begrijpen, is er een kans.

Stier: Jullie worden beide gedreven door planeet Venus en houden van balans. Dat zit dus wel snor.

Tweelingen: Er is een diepgeworteld begrip tussen jullie. Als luchttekens - hardwerkend en met bakken charme - passen jullie goed bij elkaar en houden het harmonieus.

Kreeft: Jullie twee kunnen elkaar versterken of afbranden. Jullie hebben beide een liefde voor cultuur en schoonheid. Het kan.

Leeuw: Dit dynamische duo zal samen stralen, schitteren en vlammen. Twee sociale vlinders die voor elkaar zullen zorgen.

Maagd: Op het eerste gezicht ziet dit er goed uit, maar uiteindelijk zullen Maagds verwoede pogingen om van Weegschaal een beter mens te maken zwaar op de relatie gaan wegen. Maagd: als jij nou eens een beetje beter je best doet om Weegschaal te begrijpen? En Weegschaal: als jij nou eens probeert om niet alles zo persoonlijk nemen? Dan komen jullie een heel eind.

Weegschaal: Een match made in heaven! Jullie twee luchttekens vertoeven samen in de zevende hemel. Verliefd op de liefde, maar ook echt heel erg op elkaar. Heerlijk.

Schorpioen: Er is zeker interesse, maar echt helemaal soepel zal het niet gaan tussen jullie. Tenzij jullie de verschillen als aanvullend zullen zien, kunnen jullie het waarschijnlijk beter bij een goede vriendschap houden.

Boogschutter: Oe-la-la, die aantrekkingskracht! Maar Boogschutter is wel een stuk onafhankelijker in de relatie dan Weegschaal ooit zal zijn. Gelukkig verloopt de communicatie wel soepel.

Steenbok: Wanneer jullie dezelfde doelen voor ogen hebben, vormen jullie een eenheid. Met een beetje geven en nemen zou het best eens kunnen werken tussen jullie.

Waterman: Jullie zijn allebei luchttekens en spreken dezelfde taal. Jullie zijn als vanzelf geliefden en teammaatjes.

Vissen: Van nature ontstaat er tussen jullie een goede vriendschap. Maar goede vrienden kunnen ook verliefd worden. In dat geval delen jullie het leven samen arm in arm.

Schorpioen

Ram: Gepassioneerd en recht-voor-zijn-raap, een relatie tussen Schorpioen en Ram is er een van wederzijdse liefde en respect. Let op! Voor geheimen is geen ruimte.

Stier: Jullie zijn tegenpolen. Soms werkt dat, soms ook niet. Maar de kans is groot dat jullie in een aan-uit/haat-liefdessituatie terecht komen.

Tweelingen: Dit kan ingewikkeld worden: Tweelingen is van nature mysterieus, terwijl Schorpioen een broertje dood heeft aan geheimen. Als het mis gaat op het vertrouwensvlak wordt het moeilijk om nog bruggen te slaan.

Kreeft: Deze twee watertekens spreken dezelfde taal: liefde, passie en lifestyle. De sterren zien een diep verbond vol toewijding.

Leeuw: Twee sterkte tekens: de relatie tussen dit water- en vuurduo kan behoorlijk intens zijn. Een machtsstrijd zit er dik in.

Maagd: Niet iedereen kan het zien: maar tussen jullie zit een diepere band. Maar wat achter gesloten deuren gebeurt kan een sterke relatie voor het leven zijn.

Weegschaal: Er is zeker interesse, maar echt helemaal soepel zal het niet gaan tussen jullie. Tenzij jullie de verschillen als aanvullend zullen zien, kunnen jullie het waarschijnlijk beter bij een goede vriendschap houden.

Schorpioen: Als jullie je dromen een beetje op elkaar afstemmen kunnen jullie samen de wereld aan.

Boogschutter: Natuurlijk: er zijn tegenstellingen in het spel. Maar jullie houden ook allebei van avontuur! Een beetje vergevingsgezindheid kan de brug slaan die nodig is.

Steenbok: Jullie houden allebei van het goede leven, maar willen ook graag allebei de controle. Dat is vragen om issues. Maar als het lukt: is het goud.

Waterman: Spanning en sensatie: twee sterke tekens met sterke meningen. Jullie intrigeren elkaar, maar de verschillen zijn ook groot. Misschien wel te groot.

Vissen: Adembenemende liefde, passie en romantiek. Als jullie hier je best voor doen dan is de aantrekkingskracht en de verbintenis tussen deze twee watertekens erg krachtig!

Boogschutter

Ram: Deze twee vuurtekens zijn als liefdesmagneten. Zolang ze blijven praten is dit een match made in heaven.

Stier: Zeg nooit nooit, maar jullie bewandelen verschillende paden in het leven. Om het te redden is veel begrip en fijngevoeligheid nodig.

Tweelingen: Intellectuele uitdaging, vrijheid van meningsuiting en veel personal space; jullie zijn er gek op. Een verlichte keuze.

Kreeft: Een gekwetste Kreeft trekt zich terug, soms voorgoed. Dit is een lastig concept voor Boogschutter. Compromissen en vriendschap zijn de noodzakelijke startpunten.

Leeuw: Vuurtekens begrijpen elkaar. Jullie wacht een magnifiek partnerschap, vol passie maar ook met enige competitie.

Maagd: Dit wordt magisch op vele niveaus, maar er zijn ook tegenstellingen. Boogschutter is een visionair, terwijl Maagd van de details is. Jullie kunnen elkaar aanvullen, of compleet gek maken.

Weegschaal: Oe-la-la, die aantrekkingskracht! Maar Boogschutter is wel een stuk onafhankelijker in de relatie dan Weegschaal ooit zal zijn. Gelukkig verloopt de communicatie wel soepel.

Schorpioen: Natuurlijk: er zijn tegenstellingen in het spel. Maar jullie houden ook allebei van avontuur! Een beetje vergevingsgezindheid kan de brug slaan die nodig is.

Boogschutter: Blij met elkaars gezelschap, jullie gaan samen optimistisch door het leven. Naar de maan en terug.

Steenbok: Jullie willen totaal andere dingen van het leven, wat jullie relatie kan bemoeilijken. Maar de avontuurlijke geest van Boogschutter kan veel leren van Steenboks verantwoordelijkheidsgevoel. En andersom.

Waterman: Spanning en avontuur houdt jullie geïnteresseerd. Mogelijk for life.

Vissen: Dit is nou wat ze noemen een mind-body-spirit connectie. Er is wel een maar. Vissen houden van verbintenis, terwijl Boogschutter vrijheid wil. Goede afspraken zijn het halve werk. Maar dan heb je ook wat.

Steenbok

Ram: Jij bent dol op de opwinding en verandering die Ram met zich meebrengt, maar beklimt zelf liever langzaam de berg. Jullie kunnen veel van elkaar leren.

Stier: De sterren voorspellen liefde, respect, begrip en algehele aanbidding. Together forever!

Tweelingen: Tweelingen chillt en Steenbok is een bezige bij. Een vrij basaal verschil in energielevels dus. Hoewel jullie elkaar wel intrigerend vinden.

Kreeft: Jullie zijn tegenpolen, maar toch is er begrip en respect. Als jullie je niet te veel met de ander bemoeien zou dit een goede match kunnen zijn.

Leeuw: Als jullie doelen in het leven een beetje overeenkomen, hebben jullie goede kans van slagen. Anders proberen jullie elkaar de loef af te steken.

Maagd: Een relatie tussen aardetekens is geweldig: superstabiel en zorgzaam. Als het even meezit voor altijd en eeuwig.

Weegschaal: Wanneer jullie dezelfde doelen voor ogen hebben, vormen jullie een eenheid. Met een beetje geven en nemen zou het best eens kunnen werken tussen jullie.

Schorpioen: Jullie houden allebei van het goede leven, maar willen ook graag allebei de controle. Dat is vragen om issues. Maar als het lukt: is het goud.

Boogschutter: Jullie willen totaal andere dingen van het leven, wat jullie relatie kan bemoeilijken. Maar de avontuurlijke geest van Boogschutter kan veel leren van jouw verantwoordelijkheidsgevoel. En andersom.

Steenbok: Als jullie elkaar eenmaal vinden is de band sterk en onbreekbaar.

Waterman: Er is sprake van wederzijds respect en interesse, maar misschien niet om een leven lang uit te putten.

Vissen: Jullie zijn verschillend, maar dit zou dus kunnen werken. Steenboks behoefte aan zekerheid en de lichthartige liefdevolheid van Vissen vullen elkaar goed aan.

Waterman

Ram: Dit is een perfecte partner: never a dull moment!

Stier: Waterman doet graag eens gek, terwijl Stier stabiel en solide is. Jullie kunnen veel van elkaar leren, maar echte vonken ontbreken.

Tweelingen: Twee luchttekens kunnen samen het pad des levens prima bewandelen, waar het hen ook heenleidt.

Kreeft: Kreeft voelt met het hart, terwijl jij denkt met je hoofd. Niets is onmogelijk, maar dit gaat zeker een uitdaging worden.

Leeuw: Wanneer het goed gaat, gaat het geweldig. Gaat het even minder, dan worden jullie beide koppig. En dat doet de sfeer geen goed.

Maagd: Er sluimert zeker iets tussen jullie, maar Maagd houdt van orde, terwijl Waterman gedijt in chaos.

Weegschaal: Jullie zijn allebei luchttekens en spreken dezelfde taal. Jullie zijn als vanzelf geliefden en teammaatjes.

Schorpioen: Spanning en sensatie: twee sterke tekens met sterke meningen. Jullie intrigeren elkaar, maar de verschillen zijn ook groot. Misschien wel te groot.

Boogschutter: Spanning en avontuur houdt jullie geïnteresseerd. Mogelijk for life.

Steenbok: Er is sprake van wederzijds respect en interesse, maar misschien niet om een leven lang uit te putten.

Waterman: Jullie houden allebei van het goede leven en van controle. Dat laatste zou weleens voor problemen kunnen zorgen, maar jullie band is sterk genoeg om dat te overleven.

Vissen: Jullie vinden elkaar spannend, jullie relatie zal vol fantasie en intrige zijn. Maar of het een band voor het leven is…

Vissen

Ram: Ram kan te onbezonnen zijn voor de gevoelige Vissen. Hoewel jullie elkaar geweldig vinden, zullen jullie altijd op eieren moeten lopen. Dat wordt hartenleed.

Stier: Voor jullie twee romantische zielen staat een duurzame en diepe liefde in de sterren. Als je niet oppast gaat het hier zelfs om onvoorwaardelijke liefde, waarbij je het beste in elkaar naar boven haalt.

Tweelingen: Dit is een hele goede intellectuele match, maar jullie zullen wel van tijd tot tijd water bij de wijn moeten doen om de liefde stand te laten houden.

Kreeft: Jullie zijn beide watertekens en hebben een natuurlijke en wonderschone geestelijke connectie. Liefde op zielsniveau die een leven lang mee kan.

Leeuw: Jullie zullen je best moeten doen om mild naar elkaar te zijn en elkaar te respecteren. Met een beetje inzet kan dit een prachtig liefdesverhaal worden.

Maagd: Tegenpolen kunnen elkaar aantrekken. Als de magie sterk genoeg is houden jullie elkaar stevig vast. En anders laten jullie allebei los. Net zo makkelijk.

Weegschaal: Van nature ontstaat er tussen jullie een goede vriendschap. Maar goede vrienden kunnen ook verliefd worden. In dat geval delen jullie het leven samen arm in arm.

Schorpioen: Adembenemende liefde, passie en romantiek. Als jullie hier je best voor doen dan is de aantrekkingskracht en de verbintenis tussen deze twee watertekens erg krachtig!

Boogschutter: Dit is nou wat ze noemen een mind-body-spirit connectie. Er is wel een maar. Vissen houden van verbintenis, terwijl Boogschutter vrijheid wil. Goede afspraken zijn het halve werk. Maar dan heb je ook wat.

Steenbok: Jullie zijn verschillend, maar dit zou dus kunnen werken. Steenboks behoefte aan zekerheid en de lichthartige liefdevolheid van Vissen vullen elkaar goed aan.

Waterman: Jullie vinden elkaar spannend, jullie relatie zal vol fantasie en intrige zijn. Maar of het een band voor het leven is.

Vissen: In de sterren staan fantastisch, eeuwigdurend plezier en een liefdesnest voor twee. Klein minpunt: jullie zijn allebei dromers en moeten hard werken om de benen op de grond te houden.

Gerelateerde artikelen