Creëer meer overzicht in jouw dagelijks leven!

Creëer meer overzicht in jouw dagelijks leven!

“De onrust in onszelf zien we terug in de onrust in ons huis”

Herken je dit? De keukenkastjes die uitpuilen met etenswaren, kruiden, potjes en pannen; een stapel vol met verschillende brieven op de eettafel of een “rommelkast” waar we snel even iets op- of in leggen, om het vervolgens kwijt te zijn en uren er naar te zoeken. We kennen het allemaal. Rust in je hoofd begint toch echt met rust in de alledaagse, simpele bezigheden. Wat als het gebruik van de simpele etiketten je hier al naar op weg kan helpen?

Jouw persoonlijke etiketten naar meer rust en overzicht

Het openen van kastjes of bladeren door je losse papieren hoeft geen ontploffing in je hoofd te veroorzaken. Zo blijkt dat simpelweg  etiketten op de verschillende mandjes in je keukenkast, of op de labels in je sorteermap, al een hoop onrust kunnen wegnemen. Je trekt de kast open en ziet van boven naar beneden precies waar je wat kunt vinden. Je bent op zoek naar een belangrijk document voor je baan, en haalt het direct uit je sorteermap bij het label waar je het etiket “zakelijk” hebt geplakt.

Witte etiketten

Ja, het kan enorm helpend zijn, het gebruik van etiketten, maar misschien roept het toch ook iets saais in je op. Gewoon van die plakbare stickertjes. Toch zijn er, bijvoorbeeld via Avery, allerlei manieren om het gebruik van etiketten leuker te maken! Gebruik de simpele, witte etiketten en nodig de kids om je heen uit om er wat vrolijks van te maken! Hoe toveren zij een simpele sticker om in een vrolijke aanwijzing naar overzicht?

Etiketten in vrolijke vormen en kleuren

Geen zin in kinderknutselwerk? Zoek de etiketten in de vrolijke vormen en kleuren waarin ze beschikbaar zijn, dit fleurt de mandjes; kasten en de andere plekken waar je ze gebruikt al enorm op!

Etiketten voor enveloppen en cadeautjes

En al die etiketten die overblijven? Die kun je gebruiken om de geadresseerde op een envelop toch iets netter te omschrijven of (ook weer) voor het sorteren van de verschillende cadeautjes voor de volgende verjaardag! Ook hierbij geldt: met een simpel etiket kan het zoveel vrolijker zijn!

Gerelateerde artikelen