Is jouw duim recht of gebogen? Dit is wat het betekent

Is jouw duim recht of gebogen?

Steek je duim eens op richt deze naar boven, alsof je iemand een ‘duim-omhoog teken’ geeft. Bekijk dan de hoek van de duim. Is deze rechtop of gebogen? Het resultaat zegt iets over je persoonlijkheid.

RECHTE DUIM

Sommige mensen hebben een rechte duim wanneer ze een duim omhoog geven. Er is geen bochtje zichtbaar. De duim steekt recht naar boven.

Deze rechte duim zou betekenen dat je wat serieuzer bent dan andere personen. Af en toe ben je prikkelbaar, maar dit laat je niet graag zien. Je vind de kwaliteit van het leven erg belangrijk, zo ook je sociale contacten en je gezondheid.

KROMME DUIM

Dan hebben we de scheve duim. Zoals je kunt zien zit er een duidelijke kromming in de duim. De kromming kan heel veel of weinig zijn. Als je deze kromming hebt betekent het dat je een expressief persoon bent, die graag zijn/haar mening of emotie deelt. Ook vind je het belangrijk wat mensen van je vinden en spendeer je veel aandacht aan je uiterlijk.

SCHEVE/STOMPE DUIM

Een persoon wiens duim stompe of schuine hoek maakt is een juweeltje. Mensen met een dergelijke duim zijn goed gebouwd, lang en slank. Mensen die zulke duimen hebben zijn rustig en bedachtzaam. Grote kunstenaars en muzikanten hebben vaak zo’n duim.

Welk type ben jij? En klopt het met de vorm van je duim? Deel het op facebook!

Gerelateerde artikelen