De manier hoe je je vuist sluit verteld meer over je persoonlijkheid

vuist sluit verteld meer over je persoonlijkheid

We hebben allemaal bewegingen die ons uniek maken en we maken deze bewegingen zo vaak dat het onze persoonlijkheid kan onthullen. Blijkbaar kan de manier waarop we onze hand sluiten veel vertellen over ons, onze persoonlijkheid en onze relaties met anderen. Probeer het beeld te vinden dat het beste in de buurt komt van een van de onderstaande afbeeldingen:

Als alle vingers boven je duim wijzen.

Wat mensen denken over jou:
Alle mensen houden van je enthousiasme, je creativiteit en intelligentie. Anderen geloven dat je voorzichtig en slim bent, en je leven lijkt kalm en harmonieus.

Je echte persoonlijkheid:
Je probeert niemand pijn te doen en je bent vrij stil. Je houdt ervan om met je vrienden en loyale mensen te zijn.

Als je verliefd bent:
Je wilt je in relaties kunnen ontspannen. Je bent mededogen en blijft lang in relaties, om de partner niet pijn te doen. Je vermijdt drama’s en vergeet en vergeeft snel.

Op de volgende pagina’s laten wij zien wat het nog meer over je persoonlijkheid.

Als je duim over je vingers wijst.

Wat mensen denken over jou:
Je bent charismatisch en getalenteerd, en mensen houden van je vriendelijkheid. Je hebt een hoog eigenwaarde, bent attent en flexibel.

Je echte persoonlijkheid:
Je doet vaak dingen niet, omdat je bang bent dat anderen je pijn zullen doen. Je houdt niet van risico’s en hebt hoge verwachtingen. Mensen houden van jou en je geniet van hun gezelschap.

Als je verliefd bent:
Je bent bang om je hart open te stellen, omdat je bang bent om te falen.

Duim tegen je wijsvinger aan.

Wat mensen denken over jou:
Je bent fantasierijk, intuïtief, genereus en vriendelijk. Je hebt een geweldig gevoel voor humor, dus je bent altijd omringd door mensen. Soms kan je ongeduldig en aanhoudend zijn.

Je echte persoonlijkheid:
Je koestert eerlijkheid, goedheid en je bent een respectvol en zacht persoon. Toch proberen mensen vaak gebruik te maken van je vriendelijkheid, maar je kunt ze gemakkelijk doorzien.

Als je verliefd bent:
Je bent op je hoede als het gaat om liefdeszaken, aangezien je het belangrijk vindt om je droom te volgen en iemand te vinden die echt van je houdt.

Gerelateerde artikelen